SkyCloud

skycloud_logo
LOCA Albania – Seria e Produkteve SkyCloud

Karakteristikat e Përgjithshme

SkyCloud është tipi “bioklimatik” i tendave së familjes Sky që ka aftësinë për të lëvizur në boshtin e saj.

Nepërmjet një motori që është i integruar në sistem, panelet e aluminit që përbëjnë fletet e tavanit dhe ju lejon të merrni një strukturë të tavanit të hapur, të mbyllur ose gjysmë të hapur.

Këndi i hapjes që ju do të merrni në panelet e tavanit ju jap mundësinë e mbrojtjes, ventilimit dhe kontrollit të dritës, të gjitha në të njëjtën kohë.

Përveç këtyre, profilet e plastikëve që do të shtohen në sistem në përputhje me kërkesën tuaj do të mundësojnë përsosmërisht izolimin e mirëfilltë të panelet tavanore.

Avantazhet e përdorimit:

Në produktin tonë SkyCloud, panelet e aluminit që mund të rrotullohen në aksin e tyre në mes 0 dhe 124 gradë do t’ju japin një liri të pakufizuar përdorimi.

Ndërsa SkyCloud mund të mblidhet si një produkt i pavarur që qëndron në këmbët e veta, ai gjithashtu mund të montohet në zonat nën tavan ose në sipërfaqe murale.

Duke mbledhur numrin e dëshiruar të produkteve krah për krah në drejtimin e dëshiruar, modeli SkyCloud do t’ju lejojë të mbuloni plotësisht zonën që ju nevojitet për të mbuluar.

Qëndrueshmëria: Me modelin e tendës SkyCloud, problemi i ngarkesës së dëborës që ndodh gjatë dimrit nuk do të jetë më problem dhe ju mund ta përdorni produktin gjatë katër sezoneve të vitit, lirisht.
Mbrojtja: Kur panelet e tavanit janë në një pozicion të mbyllur, ju do të jeni plotësisht i izoluar nga faktorët e jashtëm dhe të sigurt.
Ventilimi: Duke lëvizur panelet e tavanit në këndin që dëshironi, ju mundësoni qarkullimin e ajrit sa dëshironi.
Kontrolli i dritës: Falë lëvizjes së paneleve, mund të merrni një pozicion sipas këndit të diellit, i cili ndryshon gjatë gjithë ditës dhe mund të kaloni kohën tuaj në zonën që është më e rehatshme për ju.
Kontrolli i nxehtësisë: Këndi i levizëshëm i paneleve të tavanit ju ofron rehati të pakufizuar për temperaturën e brendshm e atë të jashtme ju nevojitet për të marrë.

Metoda e përdorimit:

SkyCloud ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni në aplikime personale ose komerciale.

Falë dizajnit të tij inovator dhe opsioneve të krijuara në përdorimin e hapësirës, ju krijon zonat ku mund të jetoni me kënaqësi.

Pjerrësia:

SkyCloud mund të instalohet në zonat tuaja të jetesës pa pasur nevojë për ndonjë ngritje.

Falë dizajnit të veçantë të paneleve të tavanit, uji transferohet së pari në profilet e e kanalizimit që janë të fshehura brenda trupit dhe prej aty, nëpërmjet shinave, transferohen në tokë.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës SkyCloud janë si më poshtë:

A: Gjerësia totale
B: Gjatësia totale
C: Lartësia e shtyllave

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e tendave automatike me motor SkyCloud janë si më poshtë:

Numri i tendave SkyCloud në projekte të ndryshme mund të instalohen në formë modulare dhe hapesira e mbuluar mundet gjithashtu të mbyllet me xhama.

Kapaciteti i Rrjedhjes Dhe shkarkimit të Ujit

Për çdo 32 m2 siperfaqe modeli i tendave automatike SkyCloud kërkon njësinë “1” të leg assy.

Ndriçimi LED

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania paraqet alternativat më të gjëra dhe unike të ndriçimit për shijet tuajat.

ORIGJINA – Pajisjet e ndriçimit që përdoren në produktet tona janë modele LED me konsum të ulët energjie dhe janë miqësore me mjedisin dhe si origjinë kanë Turqinë.

TRIPLE LIGHT – Me “Triple Light”, LOCA Albania ofron mundësinë për të zgjedhur një nga tre intesitetet dhe ngjyrat e ndriçimit që i përshtaten më së miri ambjentit tuaj të jashtëm. Pra ju keni mundësinë të ndryshoni intensitetin e dritave LED me tre shkallzime, të ulët, të mesëm dhe të lartë.

DIM – LOCA Albania gjithashtu ofron me ndriçimin për tendat automatike me motor, dhe mundësinë e dimmerit si standard. Ju nuk do keni nevojë të shpenzoni më shumë para duke instaluar një dimmer të jashtëm.

COLORFUL LIGHT – Në ndriçimin LED “Colorful Light” të tendave tona, LOCA Albania ofron tre ngjyra “White-Yellow-Amber” dhe dhjetëra tone të tjera si “standard” për përdorimin sipas dëshirës. Tashmë ju nuk keni vetëm një mundësi zgjedhje të ndriçimit por disa që mund t’i përshtasni sipas ambjentit tuaj.