SkyFix

skyfix_logo

LOCA Albania – Linja e Produkteve SkyFix

Karakteristikat e Përgjithshme

SkyFix është një produkt i familjes Sky që është projektuar posaçërisht për përdorim, veçanërisht në zonat e banuara me konceptin e kopshtit të dimrit.

Në SkyFix, tavani prodhohet me panele “Double-Glazing” ose “Polycarbonate”.

Ajo mund të krijohet si një zgjatje e shtëpisë tuaj ose në kopshtin tuaj, si një strukturë e pavarur që qëndron e vetë e pavarur dhe nuk ka nevojë për montim në siperfaqe muri ose tavan.

Me sipërfaqet e tyre të errët dhe gjysmë të errët, panelet me dy lustrim dhe polikarbonat që përbëjnë konceptin e tavanit ju integrojnë me mjedisin dhe ju ofron një hapësirë ​​të këndshme jetese.

Me dritaren anësore dhe sistemet e derës që do të integrohen në produkt, SkyFix mund të organizohet gjithashtu si një kopsht i plotë dimri.

Përveç kësaj, me SkyFix, ofron një numër të pakufizuar mundësish përdorimi si verandë, zonë parkimi të mbuluar për makinat ose një projeksion i shtëpisë si depo ose hapësirë magazinimi.

Avantazhet e përdorimit:

Me çmimin e saj të përballueshëm SkyFix, montimi i gjithë strukturës nuk i kalon disa orë, SkyFix, është një zgjidhje e përkryer për nevojat tuaja që është edhe e shpejtë dhe ekonomike.

Përveç ekuivalentëve të saj, SkyFix është sistemi i parë dhe i vetëm që siguron panele të dyfishtë të paneleve të xhamit të tavanit.

Përsëri, ndryshe nga të ngjashmit, SkyFix është koncepti i parë i kopshtit të dimrit që mund të prodhohet si “tavan me rreze”.

Lehtësia e ngrohjes dhe e ftohjes ju ofron me teknologjinë me xham të dyfishtë që ju mundëson të kaloni momentet e kënaqësisë në një zonë të gjallë që është e rehatshme dhe ekologjike.

Metoda e përdorimit:

SkyFix ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni në të dy zonat personale dhe komerciale.

Falë dizajnit të tij novator dhe opsioneve të krijuara në përdorimin e zonës, ju krijon ambjente shtesë në të cilat mund të jetoni me kënaqësi.

Pjerrësia:

Tendat automatike me motor SkyFix duhet të montohen më një pjerrësi të paktën 4 gradë nga pjesa prapa në pjesen e përparme.

Pjerrësia është faktori kryesor që mundëson rrjedhjen e ujit për të mos akumuluar mbeturina ku, nëpërmjet kanalit të kullimit, të shkarkohet.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës SkyFix janë si më poshtë:

A: Gjerësia totale
B: Gjatësia totale
C: Lartësia e shtyllave
D: Lartësia e pjesës së mbrapme

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e produkteve SkyFix janë si më poshtë:

Rezistenca Ndaj Erës

Tabela e rezistencës ndaj erës sipas indeksit Beafour për produktet SkyFix është si më poshtë.