CEDRUS

Seria e tendave automatike me motor Cedrus, duke marrë mbështetje nga shtyllat e aluminit të vendosura në pjesën e përparme dhe me ndihmën e pllakave të posaçme dhe të strukturës mbështetëse të çelikut në pjesën e pasme, ofron një mundësi për t’u montuar në sipërfaqe muri ose tavan.

On the front pillar, the aluminum gutter profile, which is placed in a horizontal direction in relation to the canopy, collects the water that flows with the use of the slope and transfers it outside the structure through its special drainage channel.

Tenda automatike të modelit Cedrus, ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni shumë mirë në zonat komerciale dhe personale.