LOCA Albania prodhon dhe instalon tenda automatike me motorr dhe
ndriçim LED të integruar për bare, restorante, hotele, vila dhe tarraca
SHIKONI PRODUKTET →
Tenda Automatike
me Motorr
TENDA AUTOMATIKE
ME NDRIÇIM LED TË INTEGRUAR
Tendat LOCA janë automatike me motor dhe i dizenojmë dhe i prodhojmë sipas nevojave të biznesit tuaj.
Ne ofrojmë zgjidhje të veçanta më ndriçim LED të integruar që do të transformojë ambjentin e jashtëm
të bar-it, restorantit, hotelit, viles apo tarracës tuaj.
Na Konktaktoni → Shikoni Projektet Tona →
EKSPERIENCË SHUMËVJEÇARE LOCA Albania ofron eksperiencën e saj shumevjeçare në dizenjimin, prodhimin dhe instalimin
e tendave automatike me një "5" vjet garanci. Ne kemi bashkëpunuar më bar-et, restorantet dhe hotelet më të mëdha në Shqipëri dhe Ballkan.
NA KONTAKTONI → SHIKONI KLIENTËT TANË
DIZAJN MODERN DHE FUNKSIONALITET
I KOMBINUAR ME ÇILESI TË LARTË
Tendat automatike LOCA mund transformojnë ambjentit e biznesit tuaj me një dizajn unik dhe me cilësi të lartë. Opsionet dhe kombinimet
janë pafund me tenda tona me ndriçim të integruar. Dhe ju mund të transformoni hapësirën tuaj duke klikuar vetëm një buton!
NA KONTAKTONI → SHIKONI PRODUKTET →

LOCA Albania

Që nga viti 2013, LOCA Albania prezanton produktet e saj inovative të ndërthurura me cilësinë e lartë dhe çmimet konkuruese, në klientët në gjithë Shqipërinë dhe Ballkanin.

Sot, brenda dhe jashtë vendit, kompania LOCA Albania është në pozitë si e vetmja kompani që është në gjendje të ofrojë shërbimin e shitjes dhe mirëmbajtjes teknike më të shpejtë, më ekonomikë, më të sigurt dhe më të shpejtë nëpërmjet pikave të saj dhe stafit të kualifikuar.

LOCA Albania ofron shërbime si projektimi, planifikimi, përzgjedhja e materialeve të përshtatshme dhe të përballueshme, zgjidhja e detajeve teknike dhe kryerja e prodhimit me arkitektin, inxhinierin, specialistët e  tjerë të certifikuar e të specializuar të gjithë në fushat e tyre përkatëse.

LEXO MË SHUMË →

loca-albania---pallatet-Delijorgji
loca-albania-iso-certified

ISO 9001:2008

LOCA Albania garanton që do t’u ofrojë klientëve të saj produkte të standardeve botërore që plotësojnë kërkesat e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizim ISO 9001: 2008.

loca-albania-CE-certification-of-conformity

Deklarata e Konformitetit CE

Me “DEKLARATËN E KONFORMITETIT CE”, LOCA Albania garanton se i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe sigurisë së klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.

guarantee-5-years

“5” Vjet Garanci

Për të gjitha produktet, LOCA Albania ofron “5 vjet” garanci.

Klientët Tanë

Proçesi Jonë

Për çdo klient individual ne dizajnjojmë, dhe implementojmë zgjidhjen më të mirë për nevojat e tij. LOCA Albania me më shumë se 5 vjet eksperiencë në dizajnimin dhe ndërtimin e tendave automatike me motor ofron një larmi të madhe modelesh dhe dizenjosh për bare, restorante, vila dhe tarraca. Ne ofrojmë çmimet më të mira në treg, por pa kompromentuar në cilësi. Ju lutemi kontrolloni listën e klientëve tanë dhe shikoni vetë cilësinë dhe vëmendjen dhe kujdesin në detaje te punimet që kemi bërë.

Jeni të interesuar për produktet tona? Mos hezitoni të na kontaktoni!

Ju lutemi na kontaktoni dhe na tregoni për projektin tuaj. Ekipi ynë do të ofrojë zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja të biznesit me cilësinë dhe çmimin më të mirë në treg!