Tenda Automatike me Motorr

Tendat Automatike janë tenda të cilat janë të pajisura me motorr. Komponentet kryesorë të këtyre tendave janë:

Tendat Automatike I ndajmë në tre grupe kryesore:

Secila kategori ka ndarjet dhe specifikat e saj,te cilat i bëjnë unike nga njëra tjetra.

Zgjedhja e një Tende Automatike është një opsion praktik,e cila do ti japi cdo ambienti tuaj hijeshinë e merituar. Por mbi të gjitha është një opsion ekonomik dhe me një cilësi shumë të lartë.