Sistemi Bioklimatik

SkyMatic janë sisteme Biokliatike, rezistente ndaj diellit, shiut dhe borës.

SkyMatic është një familje me tre struktura SkyFix, Sky Cloud, Sky Free. Të treja këto struktura mund të jenë statike ose me kapje në mur, me një pjerrësi 4gradë.

Sëfundmi këto sisteme janë përhapur gjerësisht si në vëndin tonë dhe jashtë tij. Pothuajse pjesa më e madhe e Bareve -Restoranteve po vendosin këto sisteme, të cilat sëbashku me komponent të tjerë si xhamat automatik apo sliding, i japin një pamje unike ambienteve tuaja.