Rreth Nesh

Që nga viti 2013, LOCA Albania prezanton produktet e saj inovative të ndërthurura me cilësinë e lartë dhe çmimet konkuruese, në klientët në gjithë Shqipërinë dhe Ballkanin.

Sot, brenda dhe jashtë vendit, kompania LOCA Albania është në pozitë si e vetmja kompani që është në gjendje të ofrojë shërbimin e shitjes dhe mirëmbajtjes teknike më të shpejtë, më ekonomikë, më të sigurt dhe më të shpejtë nëpërmjet pikave të saj dhe stafit të kualifikuar.

LOCA Albania ofron shërbime si projektimi, planifikimi, përzgjedhja e materialeve të përshtatshme dhe të përballueshme, zgjidhja e detajeve teknike dhe kryerja e prodhimit me arkitektin, inxhinierin, specialistët e  tjerë të certifikuar e të specializuar të gjithë në fushat e tyre përkatëse.

LOCA Albania ka studiuar tregun dhe ka kuptuar që suksesi vjen nga klientët e kënaqur. Ne dëshirojmë që të shohim klientët tanë të lumtur me përzgjedhjen e produkteve LOCA dhe ti shohim ata në portofolin tanë bashkë me të tjerët.

Besoni ne eksperiencen tone!

Vizioni

Ashtu si sot si dhe në të ardhmen, ne synojmë të tejkalojmë dhe të përmirësojmë vazhdimisht pritjet e klientëve tanë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ndershmëria, përkushtimi dhe respekti për kohën tuaj janë parimet tona të parevokueshme.

Misioni

Misioni i kompanisë sonë është që të bëhet një lider global në sektorin e saj, i cili u ofron klientëve zgjidhje të shpejta, të përballueshme dhe me cilësi të lartë me kapacitetin e fortë teknik që zotëron dhe duke investuar në dije por dhe në të njëjtën kohë, duke mos sakrifikuar faktorët e shëndetit, sigurisë dhe mjedisit.

Politikat e Kompanise

E njëjta gjë si sot, ashtu si dhe në të ardhmen, ne synojmë të përmirësojmë vazhdimisht pritjet e klientëve tanë kombëtarë dhe ndërkombëtarë së bashku me besimin dhe mbështetjen e tyre.

Ne jemi të vetëdijshëm për rolin e cilësisë në produktet tona dhe nuk bejmë bëjmë asnjë kompromis. Ndershmëria, përkushtimi dhe respekti për klientin janë parimet tona të parevokueshme.

Ne besojmë se do të jemi në gjendje të sigurojmë progresin tonë në drejtim të realizimit të qëllimeve dhe parimeve tona me kontributin aktiv të punonjësve në një mjedis zhvillimi të vazhdueshëm.

Duke vepruar me parimin e “mënyrës më të mirë për të bërë një punë është mënyra më e sigurt”, objektivat tona kryesore për parandalimin e aksidenteve në punë dhe mbrojtjen e shëndetit të punonjësve tanë janë si më poshtë;

– Lidhur me çështjet e shëndetit dhe sigurisë në punë, në përputhje me të gjitha ligjet, rregulloret dhe standardet vendore dhe kombëtare, dhe duke vepruar në atë mënyrë,

– Vlerësimi i të gjitha rreziqeve që lidhen me sëmundjet profesionale dhe çështjet e shëndetit dhe sigurisë në punë dhe marrja e masave mbrojtëse,

– Me pjesëmarrjen e të gjithë punonjësve tanë, eliminimin e kërcënimeve në burimet e tyre dhe miratimin e parimit të zero punësimit-aksident industrial dhe

– Për të arritur sukses dhe për zhvillim të vazhdueshëm, duke siguruar që punonjësit tanë të marrin të gjitha llojet e trajnimeve në lidhje me shëndetin dhe sigurinë në punë dhe zhvillimin e tyre vazhdimisht.

Një zbatim i suksesshëm i shëndetit dhe sigurisë në punë është i mundur vetëm me punën bashkëpunuese dhe mbështetjen e punonjësve të korporatës.

Për këtë arsye, praktikat e shëndetit dhe sigurisë në punë janë përgjegjësi e të gjithë punonjësve dhe janë ndër përbërësit e pazëvendësueshëm të kulturës korporative.

Respekti për mjedisin është një vetëvlerësim. Me këtë ndërgjegje, për një botë të gjelbër, mjedis të pastër dhe të shëndetshëm, që është e ardhmja jonë e përbashkët, objektivat tona themelore janë si më poshtë;

– Përdorimi i lëndëve të para dhe burimeve të energjisë ekonomikisht,

– Ulja dhe eliminimi i ndotjes në burimin e saj duke zvogëluar mbetjet tona në një nivel minimal,

– Për të parandaluar që produktet tona të bëhen mbeturina të papërdorshme, projektimi dhe prodhimi i tyre në një mënyrë që është e lehtë të mblidhen dhe të ndahen, dhe gjithashtu duke përdorur materiale të riciklueshme, duke marrë mbeturina të dobishme dhe për të rimarrë atë.

 

Për të realizuar këto, ne synojmë të sigurojmë që, në një mjedis zhvillimi të vazhdueshëm, të gjithë punonjësit tanë të krijojnë një vetëdije mjedisore dhe të kryejnë implementime efektive.

 

CE Marking

CE Marking

Me “DEKLARATËN E KONFORMITETIT CE”, LOCA Albania garanton se i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe sigurisë së klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.

ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

LOCA Albania garanton që do t’u ofrojë klientëve të saj produkte të standardeve botërore që plotësojnë kërkesat e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizim ISO 9001: 2008.

IFT Rosenheim

IFT Rosenheim

Sistemi ynë i xhamit gijotinë VERLASS kaloi me sukses IFT rosenheim, përshkueshmërinë e ajrit, rezistencën ndaj papërshkueshmërisë së ngarkesës së erës, testet e rezistencës ndaj goditjes.

Garanci

Garanci

Për të gjitha produktet, LOCA Albania ofron “3 vjet” garanci.

Attestation of Compliance

ATTESTATION OF COMPLIANCE

Loca Pergola është miratuar për t'u përputhur me standardet e tregut global bazuar në dizajnin dhe cilësinë e produktit me numrat e referencës "CE ATTESTATION OF COMPLIANCE" - TRC-20-1311 / 02 dhe TRC-20-1311 / 03.

Partneret Tane