Sistemi i Dyerve

C-60 Sistemet e dyerve të prodhuara në xhami Kraft prodhohen në 8 mm, 10 mm dhe 20 mm. Këto Dyer mund të jenë teke ose dyshe. C-60 prodhohet në seri pa izolim dhe izolimi i nevojshëm është i pajisur me fitil dhe guarnicione.  Përdoret sistemi i bllokimit të markës Santos, i cili e ka dëshmuar veten në Evropë. Ajo bie në sy me aksesorët e saj elegant. Është një produkt me jetëgjatësi sepse është bërë nga një material me rezistencë të lartë ndaj faktorëve të jashtëm. Mund të prodhohet në madhësi të ndryshme në përputhje me karakteristikat e hapësirës.

Single Door

Double Door