Sistemi i Xhamit Giotine

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

Megjithatë, me një strukturë fleksibile dhe të adaptueshme, mund të aplikoni panelet e xhamit Verlass Albatro në mënyrë të sigurtë në çdo zonë që ju nevojitet.

Sistemi i xhamave është i instaluar në profilet e shinave të vendosura në pjesët anësore të xhamit të prodhuara me 2 ose 3 fletë.

Kutia e motorit në pjesën e sipërme të sistemit hap dhe mbyll sistemin me anë të zinxhirëve dhe ingranazheve të çelikut.