Që nga viti 2013, LOCA Albania prezanton produktet e saj inovative të ndërthurura me cilësinë e lartë dhe çmimet konkuruese, në klientët në gjithë Shqipërinë dhe Ballkanin. Sot, brenda dhe jashtë vendit, kompania LOCA Albania është në pozitë si e vetmja kompani që është në gjendje të ofrojë shërbimin e shitjes dhe mirëmbajtjes teknike më të shpejtë, më ekonomikë, më të sigurt dhe më të shpejtë nëpërmjet pikave të saj dhe stafit të kualifikuar.

Besoni ne eksperiencen tone!

Produkte te ndryshme

Mundesi zgjedhje te produktit sipas ambientit tuaj pasi gama jone e gjere e produkteve ploteson kerkesat e gjithsecilit

Cilesi te larte

Produkte te cilesise me te larte te cilat jane te certifikuara nga certifikatat CE

Eksperience

Eksperienca shume vjecare sjell produktet me cilesi maksimale per cdo sherbim te ofruar nga Loca Albania

Cmimet me te mira

Mardhenia jone me parteneret me te mire te kesaj fushe gjithashtu sjell cmimet me te mira ne treg

Vizioni

Ashtu si sot si dhe në të ardhmen, ne synojmë të tejkalojmë dhe të përmirësojmë vazhdimisht pritjet e klientëve tanë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ndershmëria, përkushtimi dhe respekti për kohën tuaj janë parimet tona të parevokueshme.

Misioni

Misioni i kompanisë sonë është që të bëhet një lider global në sektorin e saj, i cili u ofron klientëve zgjidhje të shpejta, të përballueshme dhe me cilësi të lartë me kapacitetin e fortë teknik që zotëron dhe duke investuar në dije por dhe në të njëjtën kohë, duke mos sakrifikuar faktorët e shëndetit, sigurisë dhe mjedisit.

CE Marking

CE Marking

Me “DEKLARATËN E KONFORMITETIT CE”, LOCA Albania garanton se i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe sigurisë së klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.

ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

LOCA Albania garanton që do t’u ofrojë klientëve të saj produkte të standardeve botërore që plotësojnë kërkesat e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizim ISO 9001: 2008.

IFT Rosenheim

IFT Rosenheim

Sistemi ynë i xhamit gijotinë VERLASS kaloi me sukses IFT rosenheim, përshkueshmërinë e ajrit, rezistencën ndaj papërshkueshmërisë së ngarkesës së erës, testet e rezistencës ndaj goditjes.

Garanci

Garanci

Për të gjitha produktet, LOCA Albania ofron “3 vjet” garanci.

Attestation of Compliance

ATTESTATION OF COMPLIANCE

Loca Pergola është miratuar për t'u përputhur me standardet e tregut global bazuar në dizajnin dhe cilësinë e produktit me numrat e referencës "CE ATTESTATION OF COMPLIANCE" - TRC-20-1311 / 02 dhe TRC-20-1311 / 03.