Punimet Tona

Mënyra sesi ne punojmë:

Kontakti

Kontakti me ne nëpërmjet numrave të telefonit, Whatsapp ose Instagram.

Matja

Matja paraprake e hapsirës së vendosjes së tendës.

Krijimi i preventivit

Krijimi i një preventivi, të shoqëruar me projektin.

3D Projekt

Krijimi i ambientit në 3D.

Matja Perfundimtare

Matja përfundimtare dhe dakortësimi midis palëve.

Prodhimi i Porosise

Tenda porositet dhe vjen tek klienti në një afat kohor te caktuar sipas llojit.

Montimi

Montimi me rigorozitet sipas të gjitha standarteve.

Mirmbajtje & Garanci

Mirëmbajtja. Secili komponent ka garancinë e tij.

Support

*Pas mbarimit të garancisë ne jemi sërisht pranë jush sa herë ju keni nevojë*

Loca Pergola është pjesë e tregut shqiptar që nga viti 2013.Gjatë gjithë këtyre viteve ka arritur të jetë një ndër liderat e tregut duke numëruar kështu një numër të madh klientësh.Loca tashmë është pjesë e më shumë se 80% të shtëpiave apo lokaleve,në Shqipëri dhe jo vetëm.

Klientet Tane