Komfort ne cdo stine

Loca Albania prodhon dhe instalon tenda dielli automatike me motorr dhe ndricim per bare, restorante, hotele, vila.

Besoni ne eksperiencen tone!

We will help your business

Vizioni

Ashtu si sot si dhe në të ardhmen, ne synojmë të tejkalojmë dhe të përmirësojmë vazhdimisht pritjet e klientëve tanë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ndershmëria, përkushtimi dhe respekti për kohën tuaj janë parimet tona të parevokueshme.

Misioni

Misioni i kompanisë sonë është që të bëhet një lider global në sektorin e saj, i cili u ofron klientëve zgjidhje të shpejta, të përballueshme dhe me cilësi të lartë me kapacitetin e fortë teknik që zotëron dhe duke investuar në dije por dhe në të njëjtën kohë, duke mos sakrifikuar faktorët e shëndetit, sigurisë dhe mjedisit.

Partneret Tone

Produktet

We love & know what we do!

Sistemi Bioklimatik

SkyMatic janë sisteme Biokliatike,rezistente ndaj diellit,shiut dhe borës.SkyMatic është një familje me tre struktura SkyFix,Sky Cloud,Sky Free.Të treja këto struktura mund të jenë statike ose me kapje në mur,me një pjerrësi 4gradë. SkyFree dhe SkyCloud janë të përbera nga fletët e aluminit të palosshme ose që lëvizin në boshtin e tyre.Këto struktura janë të pajisura me systemin e dritave LED.Ndrësa SkyFix është një tavan xhami. Sëfundmi këto sisteme janë përhapur gjerësisht si në vëndin tonë dhe jashtë tij.Pothuajse pjesa më e madhe e Bareve-Restoranteve po vendosin këto sisteme,të cilat sëbashku me komponent të tjerë si xhamat automatik apo sliding,i japin një pamje unike ambienteve tuaja.

Shiko me shume

Tenda Automatike me Motorr

Tendat Automatike janë tenda të cilat janë të pajisura me motorr.Komponentet kryesorë të këtyre tendave janë: o 1.Motorri Somfy,i cili është lider në tregun Francez dhe mbahet si një nga motrrët më të mirë dhe të më të fuqishëm në të gjithë Europën. o 2.Gjithshtu janë të përbëra nga copa Sioen që importohet nga Belgjika dhe vjen në ngjyra të ndryshme duke ju përshtatur të gjithë ambienteve tuaja. o 3.Një komponent tjetër i rëndesishëm është alumini,ashtu si dhe copa ai vjen në ngjyra të ndryshme matt ose me shkëlqim në varësi të preferencave tuaja.Origjina e aluminit është nga Turqia ndërsa boja importohet nga Norvegjia dhe është e një cilësie tepër të lartë,e cila nuk ndryshon as me kalimin e viteve dhe nuk zbehet. Tendat Automatike I ndajmë në tre grupe kryesore: • Tenda Automatike Statike • Tenda Automatike me Montim Muri • Tenda Automatike me Dy Anë(Double-Sided) Secila kategori ka ndarjet dhe specifikat e saj,te cilat i bëjnë unike nga njëra tjetra. Zgjedhja e një Tende Automatike është një opsion praktik,e cila do ti japi cdo ambienti tuaj hijeshinë e merituar.Por mbi të gjitha është një opsion ekonomik dhe me një cilësi shumë të lartë.

Shiko me shume

Sistemi i Xhamit Giotine

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor. Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal. Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA. Megjithatë, me një strukturë fleksibile dhe të adaptueshme, mund të aplikoni panelet e xhamit Verlass Albatro në mënyrë të sigurtë në çdo zonë që ju nevojitet. Sistemi i xhamave është i instaluar në profilet e shinave të vendosura në pjesët anësore të xhamit të prodhuara me 2 ose 3 fletë. Kutia e motorit në pjesën e sipërme të sistemit hap dhe mbyll sistemin me anë të zinxhirëve dhe ingranazheve të çelikut.

Shiko me shume

Sisemi i Xhamit Rreshqites

Bora Sliding Glass System Bora Sliding Glass Systems është zgjidhja e sjell në veçanti për integrimin e sistemeve horizontale të xhamit me sistemet Pergola dhe Bioklimatik. Bora Glass Systems është një sistem xhami i kontrolluar manual me bosht horizontal. Sistemet tona rrëshqitëse Bora janë plotësuese si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionalitetin, të projektuar posaçërisht për t'u përdorur në produktet tona të tendave. Sistemi është i instaluar në profilet e railave të vendosura në seksionet e sipërme dhe të poshtme të xhamit, të prodhuara si minimum 2, maksimumi 4 krahë për lëvizjen e vetme anësore dhe minimumi 4, maksimumi 8 krahë për sistem lëvizjeje me dy anë. Sistemi i kyçjes në krahët e parë dhe të fundit ju jep siguri maksimale për sistemin tuaj. Sistemet railave të projektuara posaçërisht mundësojnë lëvizjen e lehtë në drejtimet e hapjes dhe mbylljes. Bora Sliding Glass vjen ne 3 sisteme,sic jae 8-10-18mm

Shiko me shume

Sistemi i Xhamave Piston

Sistemi i xhamit me piston quhet ndryshe WindBreaker pasi ka funksion prerjen e erës.Këto xhama hapen dhe mbyllen në mënyrë manuale,duke e rreshqitur xhamin.Gjithashtu ato janë të pajisura me rrota që e bën me komode përdorimin e tyre,këto rrota kanë një mekanizëm fiksues. Përdoret kryesisht në restorante, si ndarës nga hapësira e jashtme. Mund të përdoret në rastet kur ka një tavan, ose si një pajisje e pavarur kundër erës. Duke tërhequr poshtë dërrasën e sipërme të xhamit, kundërpesha horizontale ngrihet lart. Kolona alumini 40 mm të gjera dhe 80 mm të thella. Kundërpesha horizontale me gjerësi 120 mm.Jane te pajisura me profile alumini diskrete me trashesi 8-10mm. Gjerësia Max e tyre është 165cm,ndërsa lartësia Max 190cm. Karakteristika kryesore Ndërprerja e Erës.

Shiko me shume

Xhamat Fix

Trekëndëshat fiks janë sistem i projektuar dhe zhvilluar për t'u integruar në pjesën e ekspozuar të trekëndëshit të tendes. Dritarja e fiksuar mund të prodhohet në trashësi 8 mm, 10 mm dhe 18 mm. Është një sistem që mund ta instaloni lehtësisht duke siguruar izolimin e nevojshëm me fitil dhe guarnicione. Me dizajnin e saj të hollë dhe elegant, pjergullat tuaja tani do të jenë më të shkëlqyera.

Shiko me shume

Sistemi i Dyerve

C-60 Sistemet e dyerve të prodhuara në xhami Kraft prodhohen në 8 mm, 10 mm dhe 20 mm. Këto Dyer mund të jenë teke ose dyshe. C-60 prodhohet në seri pa izolim dhe izolimi i nevojshëm është i pajisur me fitil dhe guarnicione. Përdoret sistemi i bllokimit të markës Santos, i cili e ka dëshmuar veten në Evropë. Ajo bie në sy me aksesorët e saj elegant. Është një produkt me jetëgjatësi sepse është bërë nga një material me rezistencë të lartë ndaj faktorëve të jashtëm. Mund të prodhohet në madhësi të ndryshme në përputhje me karakteristikat e hapësirës.

Shiko me shume

Perdet Zip

o Sunmaster, është një produkt i klasit të parë i krijuar për t'u përdorur me besim dhe rehati në të katër stinët. o Ofron një mundësi përdorimi ku pëlhura mund të mblidhet lart në drejtim vertikal dhe të mbyllet plotësisht sipas dëshirës.

Shiko me shume

Ngrohese

NGROHES EIR-2000 INFRA KUQ 2000 Watt Duke siguruar lehtësinë e përdorimit me një modul telekomandë, ngrohësit infra të kuqe të serisë EIR janë jashtëzakonisht të dobishëm me pamjen e tyre elegant dhe kursimin e energjisë. Ngrohësit me rreze infra të kuqe të serisë EIR kanë shumë përparësi në krahasim me ngrohësit me gaz të përdorur në zona të hapura. o Ngrohje me kursim të energjisë o Dizajn elegant o Sistemet ideale të ngrohjes për kushte mjedisore të jashtme o Ngjyrat:E bardhe/E zeze Karakteristikat: • IP55 • Teknologji infra të kuqe me intensitet të lartë • Gjatësia e valës:1,2 μm gjatësi vale të shkurtër • Temperatura e filamentit -2100C • Tensioni i funksionimit 230 VAC • Konsumi i energjisë 2000 vat • Gjatësia totale 500 mm • Struktura e trupit prej alumini 2 mm • Strukturë montimi e pajtueshme me mure, varëse dhe aparate për këmbë • Lehtësia e montimit dhe çmontimit • Nuk kërkohet mirëmbajtje-riparim • Transferimi maksimal i nxehtësisë me ndihmën e strukturës parabolike dhe reflektorit • Finim i zi i anodizuar

Shiko me shume

Company

Congue rutrum consectetur lorem auris volutpat, ligula ac rutrum lorem ipsum dolor.
About us

What We Do

Lorem ipsum - congue rutrum consectetur lorem auris volutpat, ligula ac rutrum.
Our services

Our Portfolio

Congue lorem nulla amet - rutrum consectetur lorem auris volutpa rutrum.
View portfolio

How we work

Don’t be busy – be productive!

If the plan doesn’t work – change the plan, not the goal.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo, vel malesuada erat fermentum at. Morbi at laoreet mauris. Mauris lorem felis, gravida et vehicula congue, tempus vel justo.

01

Research

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.

02

Planning

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.

03

Implementation

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.

04

Results

Augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit. Lorem ipsum dolor!

0
Vite eksperience
0 %
Vleresimi nga klientet
0 +
Specialiste ne stafin tone
0 +
Sherbime te kryera

Ju mund te beni pyetjet tuaja online ne cdo kohe duke kontaktuar me stafin nepermjet menyrave tona te kontaktit.

Telefon:

+355 69 56 29 166