BANG BANG

CAFE DE PARIS

CAMPUS BAR

DA CAPO BAR

DARIO'S BAR

DAY OFF BAR

DEJA VU BAR

DORADO COFFEE -BAR

GALAXY BAR

GIGO'S BAR

BAR GLORIA

LA CASA BAR

LLOTO BAR

MARKATA E PESHKUT 1

MARKATA E PESHKUT 2

NARCOS SHISHA LOUNGE

ONX BAR

BAR OSLO

BAR PALLATET DELIJORGJI

PIZZA HOUSE

PREMIUM LOUNGE BAR

SELECT HILL HOTEL

BAR SHKOLLA 7 MARSI

BAR STACIONI VJETER

SUMMER DEPO BAR RESTAURANT

SUMMER DEPO BAR RESTAURANT

VIRO LOUNGE BAR

BAR ZONE BY NOA

AMARE HOTEL

BJORN BISTRO & PIZZA GERD

DARDANIA EVENT

HOTEL BERAT

HOTEL BELVEDERE VLORE

HOYM, GERMANY PROJECT

PERLA E DUMRESE BELSH

TOKYO CAFFE SNACK

VILA PRIMAVERA

Jeni të interesuar për produktet tona? Mos hezitoni të na kontaktoni!

Ju lutemi na kontaktoni dhe na tregoni për projektin tuaj. Ekipi ynë do të ofrojë zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja të biznesit me cilësinë dhe çmimin më të mirë në treg!