Ngrohes Infared Eir-2000

Ngrohes Infared Eir-2000

Duke siguruar lehtësinë e përdorimit me një modul telekomandë, ngrohësit infra të kuqe të serisë EIR janë jashtëzakonisht të dobishëm me pamjen e tyre elegant dhe kursimin e energjisë. Ngrohësit me rreze infra të kuqe të serisë EIR kanë shumë përparësi në krahasim me ngrohësit me gaz të përdorur në zona të hapura.