Ngrohes Infared Eir-2000

Duke siguruar lehtësinë e përdorimit me një modul telekomandë, ngrohësit infra të kuqe të serisë EIR janë jashtëzakonisht të dobishëm me pamjen e tyre elegant dhe kursimin e energjisë. Ngrohësit me rreze infra të kuqe të serisë EIR kanë shumë përparësi në krahasim me ngrohësit me gaz të përdorur në zona të hapura.

 •  Ngrohje me kursim të energjisë
 •  Dizajn elegant
 •  Sistemet ideale të ngrohjes për kushte mjedisore të jashtme  
 • Ngjyrat: E Bardhe / E Zeze

Karakteristikat:

 • IP55
 • Teknologji infra të kuqe me intensitet të lartë
 • Gjatësia e valës:1,2 μm gjatësi vale të shkurtër
 • Temperatura e filamentit -2100C
 • Konsumi i energjisë 2000 vat
 • Tensioni i funksionimit 230 VAC
 • Gjatësia totale 500 mm
 • Struktura e trupit prej alumini 2 mm
 • Strukturë montimi e pajtueshme me mure, varëse dhe aparate për këmbë
 • Lehtësia e montimit dhe çmontimit
 • Nuk kërkohet mirëmbajtje-riparim
 • Transferimi maksimal i nxehtësisë me ndihmën e strukturës parabolike dhe reflektorit
 • Finim i zi i anodizuar