Tavolinë ngrohës infra të kuqe me kontrollues MODELI I RI RCCT-750

Mënyra më efektive për t’u ngrohur në mënyrë efikase dhe të shëndetshme, me shumë më pak kosto jashtë, janë tavolinat ngrohëse të pajisura me teknologjinë infra të kuqe helen. Kafe bar restorantet etj. së fundmi kanë rritur popullaritetin e tyre me përdorimin e tyre komod dhe komod në ambiente të hapura, gjysmë të hapura si dhe me pamjen e tyre elegante. Përparësitë e tavolinës së ngrohësit Infrared mbi llojet e tjera të tavolinave dhe sistemet e ngrohjes:

Në vend të ngrohjes së ambientit, është jashtëzakonisht ekonomike për sa i përket kursimit të energjisë që sigurohet nga ngrohja e zonave të përdorura.
Tavolinat e ngrohësve me rreze infra të kuqe, të cilat do të zëvendësojnë tavolinat e disponueshme në biznes, do të jenë në detyrën e ngrohjes, kështu që nuk do të nevojitet hapësirë ​​shtesë instalimi për ngrohje. Megjithatë, do të arrihet një pamje me stil.
Një nga faktorët më shqetësues kur bëhet fjalë për ngrohjen e jashtme është pamundësia për të ngrohur zonën e kembeve. Me ndihmën e tabelave ketyre Infrared Heater, ju mund të ngrohni lehtësisht zonën e kembeve, e cila konsiderohet zona më e vështirë ngrohëse e trupit të njeriut, dhe të siguroni ngrohje me energji minimale.
Falë konstruksionit të tij prej çeliku inox, ka një strukturë shumë të fortë dhe është ideale për përdorim afatgjatë.
Tavolinat ngrohëse RCCT-750 75 cm të larta, të prodhuara për përdorim të jashtëm në kafene etj., ofrojnë një zgjidhje shumë komode për problemin e ngrohjes së sipërmarrjeve.
Tavolinat e ngrohësve janë lënë me iniciativë të biznesit dhe mund të jenë xhami, alumini, mdf, werzalit etj.

  • Fuqia (W) 1250
  • Volt (V) – 220
  • Madhësia totale 750 mm
  • Trupi opsional – Çelik inox

Tavolinë ngrohës infra të kuqe me kontrollues MODELI I RI RCCT-750