Perdet SunMaster

Sunmaster, është një produkt i klasit të parë i krijuar për t’u përdorur me besim dhe rehati në të katër stinët.

Ofron një mundësi përdorimi ku pëlhura mund të mblidhet lart në drejtim vertikal dhe të mbyllet plotësisht sipas dëshirës.

ZipScreen është bërë nga pëlhurë speciale e montuar në një kornizë mbajtëse modulare konstruksioni alumini, me profile alumini në krye / poshtë dhe sisteme të kornizave zinxhir të përshtatshme për shtrëngim nga anët.

Meqenëse tensioni i pëlhurës së sistemit zip është shumë i lartë në krahasim me produkte të ngjashme, rezistenca e tij ndaj erës së jashtme dhe presioneve të tjera është mjaft e lartë.

 

Sistemi i pëlhurës, i cili është i përshtatur me profile nga lart dhe poshtë, është i mbërthyer në shinat e thurjes anësore me ngjitjen e zinxhirit nga anët.

Profili i poshtëm i aluminit i kornizës me zinxhir përfshihet plotësisht në kutinë e sipërme pas hapjes së sistemit dhe nuk është i dukshëm nga jashtë.

Me sistemin e makinës me rrota plastike të shtuar në anën e majtë dhe të djathtë të profilit të poshtëm të aluminit të kornizës me zinxhir, lehtësia e lëvizjes sigurohet në nivelin maksimal kur sistemi hapet.

Sistemet tona zip u ofrojnë klientëve tanë tre opsione për të zgjedhur:

  • Type 1 – Profili i kutisë së sipërme me dritë LED.
 
  • Type2 – Profili standard i kutisë së sipërme,.
 
  •  Type3 – Profili i kutisë së sipërme të rrumbullakët.

Detaje SunMaster