Perdet SunMaster

Perdet SunMaster

Sunmaster, është një produkt i klasit të parë i krijuar për t’u përdorur me besim dhe rehati në të katër stinët.

Ofron një mundësi përdorimi ku pëlhura mund të mblidhet lart në drejtim vertikal dhe të mbyllet plotësisht sipas dëshirës.

ZipScreen është bërë nga pëlhurë speciale e montuar në një kornizë mbajtëse modulare konstruksioni alumini, me profile alumini në krye / poshtë dhe sisteme të kornizave zinxhir të përshtatshme për shtrëngim nga anët.