Bora Sliding Glass System

Bora Sliding Glass Systems është zgjidhja e sjell në veçanti për integrimin e sistemeve horizontale të xhamit me sistemet Pergola dhe Bioklimatik.

Bora Glass Systems është një sistem xhami i kontrolluar manual me bosht horizontal.
Sistemet tona rrëshqitëse Bora janë plotësuese si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionalitetin, të projektuar posaçërisht për t'u përdorur në produktet tona të tendave.

Sistemi është i instaluar në profilet e railave të vendosura në seksionet e sipërme dhe të poshtme të xhamit, të prodhuara si minimum 2, maksimumi 4 krahë për lëvizjen e vetme anësore dhe minimumi 4, maksimumi 8 krahë për sistem lëvizjeje me dy anë. Sistemi i kyçjes në krahët e parë dhe të fundit ju jep siguri maksimale për sistemin tuaj.

Sistemet railave të projektuara posaçërisht mundësojnë lëvizjen e lehtë në drejtimet e hapjes dhe mbylljes.

Bora Sliding Glass vjen ne 3 sisteme,sic jae 8-10-18mm

Bora ka një rrotë pezullimi me kapacitet mbajtës paneli 120 kg, kushinetë inox Rotomarka, të aftë për të mbajtur në hap me hekurudhën që ndjek. Përveç kësaj, rregullimi i lartësisë mund të bëhet lehtësisht. Të gjithë krahët hapen dhe mbyllen rehat me fërkime minimale dhe lëvizje të zërit.

Sistemi i Rreshqitjes

Sistemi i Izolimit

Në varësi të karakteristikave të xhamave izolues të përdorur në sistemin Double Glass të Bora-s, mund të sigurohet deri në 4.4 herë më shumë izolim në krahasim me Xhamin e vetëm. Kështu, ofron një zonë më të freskët në verë dhe më të ngrohtë në dimër.