Seria Carpe

Carpe është në thelb një tendë “e dyanshme” e mbështetur me një shtyllë  në mes çeliku dhe përdoret për të mbuluar zona të mëdha.

Përsa i përket përmasave të shtyllës së sesme, ajo përbëhet nga kushineta vertikale dhe horizontale të përmasave 100x100x3mm, 100x150x4mm dhe 200x200x5mm.

Kjo shtyllë lidhur lidhet fort në dysheme përmes pllakave metalike të forta dhe ankorimeve të betonit.

Binarët që janë montuar në ndërtesën kryesore të çelikut të Akrit janë të prirur përpara me një kënd të caktuar dhe lidhja me shtyllat mbajtëse prej alumini plotëson strukturën.

Falë dizajnit të saj të veçantë dhe të fortë, Carpe është projektuar për të përmbushur kërkesat tuaja “të mëdha” si: sallonet e dasmës, restorantet, kafenetë, baret etj.

Kur kombinoni vendet që do të krijoni me Carpe me dritare gijotine, sisteme xhami të palosshme dhe xhama rrëshqitëse, do të keni një vend unik, të cilin mund t’a përdorni gjatë dimrit dhe verës


Në thelb, tendat automatike me motor mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Profilet Diamond
Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 12 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.
Profilet Gold
Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 8 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Detaje te tendave

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania.