pergola-tente

Seria Selvi

Me binarët në formën e një rreze të plotë, si në pjesën e përparme ashtu dhe në anën e pasme bashkangjitur shtyllave, Selvi është një aplikim i veçantë që i jepet formës së një harku.

Selvi ka dy profile të veçanta të rrymës, si në pjesën e përparme, ashtu edhe në pjesën e prapme, që funksionojnë në mënyrë të pavarur dhe kërkesat e kullimit të ujit që shfaqen si rezultat i strukturës së harkut sigurohen në mënyrë të barabartë nga secila anë.

Selvi është një dizajn elegant që ju mund të përdorni në të dyja zonat personale dhe komerciale.

Falë pronave të saj të pavarura strukturore, Selvi është një zgjidhje e përkryer për të kthyer të gjitha zonat tuaja të jashtme në zona elegante të mbyllzra.

Meqë në çdo drejtim nuk ka nevojë për pjerrësi shtesë, vizualisht, Selvi ofron një hapësirë të gjerë dhe të lartë përdorimi.

Struktura e tavanit të kontributit me rreze deri në ndjenjën e thellësisë do t’ju japë një gëzim të pashembullt.

Në thelb, tendat automatike me motor mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Profilet Diamond
Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 12 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.
Profilet Gold
Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 8 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Detaje te tendave

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania.