Seria Sky Cloud

SkyCloud është tipi “bioklimatik” i tendave së familjes Sky që ka aftësinë për të lëvizur në boshtin e saj.

Nepërmjet një motori që është i integruar në sistem, panelet e aluminit që përbëjnë fletet e tavanit dhe ju lejon të merrni një strukturë të tavanit të hapur, të mbyllur ose gjysmë të hapur.

Këndi i hapjes që ju do të merrni në panelet e tavanit ju jap mundësinë e mbrojtjes, ventilimit dhe kontrollit të dritës, të gjitha në të njëjtën kohë.

Në produktin tonë SkyCloud, panelet e aluminit që mund të rrotullohen në aksin e tyre në mes 0 dhe 124 gradë do t’ju japin një liri të pakufizuar përdorimi.

Ndërsa SkyCloud mund të mblidhet si një produkt i pavarur që qëndron në këmbët e veta, ai gjithashtu mund të montohet në zonat nën tavan ose në sipërfaqe murale.

Duke mbledhur numrin e dëshiruar të produkteve krah për krah në drejtimin e dëshiruar, modeli SkyCloud do t’ju lejojë të mbuloni plotësisht zonën që ju nevojitet për të mbuluar.

Detaje te Sky Cloud

Riparim i lehtë i sistemeve të ndriçimit me karta.

Nëse ndonjë llambë dështon, është e mundur që shpejt të zëvendësoni një tabelë të vetme. Dhe ne jemi të pranishëm për klientët tanë me opsione të ndryshme ngjyrash.