Seria Sky Free

SkyFree është lloji i palosshëm dhe “Bioclimatik” i tendave së familjes Sky.

Përmes një mekanizmi me motor dhe sustë që është i integruar në sistem, panelet e aluminit,që përbëjnë tavanin,lëvizin mbrapa dhe përpara dhe ju lejojnë të merrni një strukturë tavani të hapur, të mbyllur ose të gjysmë të hapur.

Këndi i hapjes që ju do të merrni në panelet e tavanit ju jap mundësinë e mbrojtjes, ventilimit dhe kontrollit të dritës, të gjitha në të njëjtën kohë.

Përveç këtyre, profilet e plastikëve që do të shtohen në sistem në përputhje me kërkesën tuaj do të mundësojnë përsosmërisht izolimin e mirëfilltë të panelet tavanore.

Të mbyllura, gjysmë të mbyllura ose komplet të hapura të përdorimit, të gjitha do të bëjnë një kontribut të pakrahasueshëm për cilësinë e jetës suaj. Në produktin tonë SkyFree, panelet prej alumini që formojnë tavanin hapen me kënde midis 0 dhe 55 gradë do t’ju japin një liri të pakufizuar përdorimi.

Ndërsa SkyFree mund të instalohet si një produkt i pavarur që qëndron në këmbët e veta, ai gjithashtu mund të montohet në zonat nën tavan ose në sipërfaqe murale.

Duke mbledhur numrin e dëshiruar të produkteve krah për krah në drejtimin e dëshiruar, modeli SkyFree do t’ju lejojë të mbuloni plotësisht zonën që ju nevojitet për të mbuluar.

Detaje

Riparim i lehtë i sistemeve të ndriçimit me karta.

Nëse ndonjë llambë dështon, është e mundur që shpejt të zëvendësoni një tabelë të vetme. Dhe ne jemi të pranishëm për klientët tanë me opsione të ndryshme ngjyrash.