Seria Oxia

Oxia është në thelb një produkt "i dyanshëm" që mbështetet me një shtyllë çeliku dhe përdoret për të mbuluar zona të mëdha.

Binarët e strukturuar në formë rreze shtojnë tërheqjen vizuale dhe falë vëllimit shtesë të krijuar, perceptimi i thellësisë në zonën tuaj do të shkëlqejë.

Për sa i përket dimensioneve të produktit Middle Backbone, ai përbëhet nga kushinetat vertikale dhe horizontale të përmasave 100x100x3mm, 100x150x4mm dhe 200x200x5mm.

Kjo shtyllë është e fiksuar fort në dysheme nëpërmjet pllakave të forta dhe ankorimeve prej betoni.

Binarët që janë montuar në konstruksionin kryesor prej çeliku Oxia janë të prirur përpara me një kënd të caktuar dhe fiksimi në shtyllat mbajtëse të bëra prej alumini plotëson strukturën.

Falë dizajnit të saj të veçantë dhe të fortë, Oxia është krijuar për të përmbushur kërkesat tuaja "të shkallës së larte" si sallonet e dasmave, restorantet, kafenetë dhe të ngjashme.

Struktura e tavanit të kontributit me rreze në ndjenjën e thellësisë do t'ju jepte një gëzim të pashoq. Kur kombinoni vendet që do të krijoni me Oxia me dritare gijotinë, xhami të palosshëm dhe sisteme xhami rrëshqitës, do të keni një vend unik, të cilin mund ta përdorni si gjatë dimrit ashtu edhe në verë.

Në thelb, tendat automatike me motor mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Profilet Diamond
Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 12 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.
Profilet Gold
Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 8 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Detaje te tendave

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania.