Seria Willow

Seria e tendave automatike Willow kanë një dizajn special i cili shton vlerën e ambjentit tuaj. Tendat Willow prodhohen me profile shinash me rreze të ndryshme.

Tendat e serisë Willow, duke marrë mbështetje nga shtyllat e aluminit të vendosura në pjesën e përparme dhe me ndihmën e pllakave të posaçme dhe të strukturës mbështetëse të çelikut në pjesën e pasme, ofron një mundësi për t’u montuar në sipërfaqe muri ose tavan.

Në shtyllën ballore, profili i ullukut prej alumini, i cili vendoset në një drejtim horizontal në lidhje me tendën, mbledh ujin që rrjedh me përdorimin e pjerrësisë dhe e transferon atë jashtë stukturës përmes kanalit së kullimit të tij të veçantë.

Tenda automatike të modelit Willow, ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni shumë mirë në zonat komerciale dhe personale.

Duke marrë parasysh disponueshmërinë e tendes Willow që montohet në “mur” ashtu edhe në “tavan” dhe me një nivel të ulët të kostos për metër katror, tendat automatike Willow nga LOCA Albania janë një produkt i përballueshëm dhe elegant që do t’i shërbejë ambjentit tuaj për shumë vite.

Tendat Willow mund të prodhohen dhe përdoren në mënyrën e një moduli të vetëm ose duke bashkuar më shumë se një modul në drejtimin e dëshiruar, mund të përdoret gjithashtu si një multiplex.

Në thelb, tendat automatike me motor Cedrus mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”. ​

Profilet Diamond​
Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 12 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.
Profilet Gold​
Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 8 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Detaje te tendave

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania.