Seria Cormorano

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

Megjithatë, me një strukturë fleksibile dhe të adaptueshme, mund të aplikoni panelet e xhamit Verlass Albatro në mënyrë të sigurtë në çdo zonë që ju nevojitet.

Sistemi i xhamave është i instaluar në profilet e shinave të vendosura në pjesët anësore të xhamit të prodhuara me 2 ose 3 fletë.

Kutia e motorit në pjesën e sipërme të sistemit hap dhe mbyll sistemin me anë të zinxhirëve dhe ingranazheve të çelikut.


Sistemet Verlass e xhamave gijotinë janë shumë më të përpërpara se sistemet e tjera me opsion unik balancimi që arrijnë deri në “3.5 cm” në dysheme me pjerrësi.

Çdo zinxhir në sistemin me dy zinxhirë ka një kapacitet mbajtës prej 1800 kg.

Seritë e paneleve të xhamave Cormorano krijon një seri “4 + 14 +4” xhami të izoluar.

Kufizimet:

Detajet:

Detaje

LOCA Albania është një partner i çertifikuar i markës Somfy, e cila është prodhuesi më i madh të motorëve elektrik në botë.

Somfy, i cili është prodhuesi më i rëndësishëm i motorëve në formë tubi në botë, mundëson që tendat tona të shërbejnë nevojat tuaja për shumë vite pa probleme.

Motorët Somfy dhe dhe telekomandat Somfy Remote Controllers vijnë me një garanci 3 vjeçare