Detajet dhe Specifikimet e Tendave Aine

aine-image

LOCA Albania – Seria e Tendave Automatike Oliva

Karakteristikat e Përgjithshme

Aline është një pjesë e veçantë e familjes tonë të tendave automatike me motor dhe është projektuar posaçërisht për përdorim gjatë kohës së verës.

Ndryshe nga modelet e tjera, tenda Aline prodhohet pa kënd pjerrësie.

Përsëri përveç modeleve të tjera, në këtë model, nuk ka nevojë për një profil shkarkimi në pjesën e pasme.

Alternativat e kryqëzimit:

Në thelb, tendat automatike me motor Cedrus mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 6 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 8 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.

Metodat e përdorimit:

Meqenëse ky model tende nuk është një strukturë e suportuar nga të gjitha anët, mund të përdoret në resorte ose vila bregdetare për qëllime personale dhe komerciale.

Tendat Aine kanë një dizajn shumë estetik që ofrohet me metoda të posaçme të prerjes dhe thurjes të copës së siperfaqjes së mbuluar.

Pjerrësia:

Aline ka një strukturë të sheshtë, pra nuk shfaqet nevoja për një kënd pjerrësie.

Kur bie shi bie mbi tendën ai transferohet në anët e sipërfaqes me ndihmën e copës së formuar posaçërisht dhe pastaj nga atje, transferohet në tokë me ndihmën e shtyllave të shkarkimit.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës Oliva janë si më poshtë:

A: Gjerësia totale
B: Deklinimi total
C: Lartësia e styllave ballore

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e tendave automatike me motor Aine janë si më poshtë:

Rezistenca Ndaj Erës

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Aine-Diamond dhe Aine-GOLD sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Karakteristikat e Copës

LOCA Albania është një partner më kompaninë Sioen, e cila është prodhuesi më i madh dhe me cilësinë më të lartë të copave PVC në botë.

Vetëm LOCA Albania paraqet katalogun e ngjyrave dhe dizenjove më të pasur në Shqipëri dhe Ballkan për t’i përshtatur tendat që prodhon në shijen e çdo klienti.

Ne jemi të sigurt se, ndër alternativave të të ngjyrave të copave të cilat rinovohen çdo vit, do të gjeni ngjyrën dhe dizajnin që ju pëlqen më shumë dhe që i përshtatet më së miri ambjentit tuaj të jetesës ose biznesit.

Opsionet e Ngjyrave Për Aluminin

Motori Elektrik

LOCA Albania është një partner i çertifikuar i markës Somfy, e cila është prodhuesi më i madh të motorëve elektrik në botë.

Somfy, i cili është prodhuesi më i rëndësishëm i motorëve në formë tubi në botë, mundëson që tendat tona të shërbejnë nevojat tuaja për shumë vite pa probleme.

Motorët Somfy dhe dhe telekomandat Somfy Remote Controllers vijnë me një garanci 5 vjeçare.

Ndriçimi LED

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania paraqet alternativat më të gjëra dhe unike të ndriçimit për shijet tuajat.

ORIGJINA – Pajisjet e ndriçimit që përdoren në produktet tona janë modele LED me konsum të ulët energjie dhe janë miqësore me mjedisin dhe si origjinë kanë Turqinë.

TRIPLE LIGHT – Me “Triple Light”, LOCA Albania ofron mundësinë për të zgjedhur një nga tre intesitetet dhe ngjyrat e ndriçimit që i përshtaten më së miri ambjentit tuaj të jashtëm. Pra ju keni mundësinë të ndryshoni intensitetin e dritave LED me tre shkallzime, të ulët, të mesëm dhe të lartë.

DIM – LOCA Albania gjithashtu ofron me ndriçimin për tendat automatike me motor, dhe mundësinë e dimmerit si standard. Ju nuk do keni nevojë të shpenzoni më shumë para duke instaluar një dimmer të jashtëm.

COLORFUL LIGHT – Në ndriçimin LED “Colorful Light” të tendave tona, LOCA Albania ofron tre ngjyra “White-Yellow-Amber” dhe dhjetëra tone të tjera si “standard” për përdorimin sipas dëshirës. Tashmë ju nuk keni vetëm një mundësi zgjedhje të ndriçimit por disa që mund t’i përshtasni sipas ambjentit tuaj.