Detajet dhe Specifikimet e Tendave Carpe

carpe logo
LOCA Albania – Seria e Tendave Automatike Carpe

Karakteristikat e Përgjithshme

Carpe është në thelb një tendë “e dyanshme” e mbështetur me një shtyllë  në mes çeliku dhe përdoret për të mbuluar zona të mëdha.

Përsa i përket përmasave të shtyllës së sesme, ajo përbëhet nga kushineta vertikale dhe horizontale të përmasave 100x100x3mm, 100x150x4mm dhe 200x200x5mm.

Kjo shtyllë lidhur lidhet fort në dysheme përmes pllakave metalike të forta dhe ankorimeve të betonit.

Binarët që janë montuar në ndërtesën kryesore të çelikut të Akrit janë të prirur përpara me një kënd të caktuar dhe lidhja me shtyllat mbajtëse prej alumini plotëson strukturën.

Alternativat e kryqëzimit:

Në thelb, tendat automatike me motor Cedrus mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 16 metra (ose më pak) në të dyja drejtimet në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 20 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.

Metodat e Përdorimit:

Falë dizajnit të saj të veçantë dhe të fortë, Carpe është projektuar për të përmbushur kërkesat tuaja “të mëdha” si: sallonet e dasmës, restorantet, kafenetë, baret etj.

Kur kombinoni vendet që do të krijoni me Carpe me dritare gijotine, sisteme xhami të palosshme dhe xhama rrëshqitëse, do të keni një vend unik, të cilin mund t’a përdorni gjatë dimrit dhe verës

Kur krahasohet me strukturat e tjera fikse, përveç mundësive të përdorimit të lirë që ju sjellin me zgjedhjen tuaj të tendës, me shpejtësinë e prodhimit dhe montimit dhe me kosto të ulët, do të jetë kthimi i përsosur për investimin tuaj.

Pjerrësia:

Tendat automatike me motor Oliva duhet të montohen më një pjerrësi të paktën 6 gradë nga pjesa prapa në pjesen e përparme.

Pjerrësia është faktori kryesor që mundëson rrjedhjen e ujit për të mos akumuluar mbeturina ku, nëpërmjet kanalit të kullimit, të shkarkohet.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës Carpe janë si më poshtë;

A: Gjerësia totale
B: Projeksion i përgjithshëm (Nga njëra anë)
B1: Projeksion i përgjithshëm (Nga anën e dytë)
C: Lartësia e shtyllave ballore (Nga njëra anë)
C1: Lartësia e shtyllës ballore (Nga anën e dytë)
D: Lartësia e suportit së mesëm

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e tendave automatike me motor Carpe janë si më poshtë:

Rezistenca Ndaj Erës

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Carpe të prodhuara me profilet Diamond sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Carpe të prodhuara me profilet Gold sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Kapaciteti i Rrjedhjes Dhe Shkarkimit të Ujit

Për çdo 32 m2 siperfaqe cope PVC modeli i tendave automatike Willow kërkon njësinë “1” të leg assy.

SHKARKIMI I NË RAST EMERGJENCE

Për herë të parë në industrinë e tendave automatike me motor, aftësia e “Sharkimit në Rast Emergjence” është unike për tregun shqipëtar. Në rastet të rreshjeve të shumta dhe kur rrezikohet që uji i akumuluar në pjesën e sipërme të tendes të depertojë brenda tendës, eliminohet me sistemin e emergjences së shkarkimit të ujit që të gjitha tendat automatike që prodhon LOCA Albania kanë. Në këtë mënyrë ju mund të rrini të qetë sepse tendat LOCA janë zgjedhja më e sigurt!

Karakteristikat e Copës

LOCA Albania është një partner më kompaninë Sioen, e cila është prodhuesi më i madh dhe me cilësinë më të lartë të copave PVC në botë.

Vetëm LOCA Albania paraqet katalogun e ngjyrave dhe dizenjove më të pasur në Shqipëri dhe Ballkan për t’i përshtatur tendat që prodhon në shijen e çdo klienti.

Ne jemi të sigurt se, ndër alternativave të të ngjyrave të copave të cilat rinovohen çdo vit, do të gjeni ngjyrën dhe dizajnin që ju pëlqen më shumë dhe që i përshtatet më së miri ambjentit tuaj të jetesës ose biznesit.

Opsionet e Ngjyrave Për Aluminin

Motori Elektrik

LOCA Albania është një partner i çertifikuar i markës Somfy, e cila është prodhuesi më i madh të motorëve elektrik në botë.

Somfy, i cili është prodhuesi më i rëndësishëm i motorëve në formë tubi në botë, mundëson që tendat tona të shërbejnë nevojat tuaja për shumë vite pa probleme.

Motorët Somfy dhe dhe telekomandat Somfy Remote Controllers vijnë me një garanci 5 vjeçare.

Ndriçimi LED

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania paraqet alternativat më të gjëra dhe unike të ndriçimit për shijet tuajat.

ORIGJINA – Pajisjet e ndriçimit që përdoren në produktet tona janë modele LED me konsum të ulët energjie dhe janë miqësore me mjedisin dhe si origjinë kanë Turqinë.

TRIPLE LIGHT – Me “Triple Light”, LOCA Albania ofron mundësinë për të zgjedhur një nga tre intesitetet dhe ngjyrat e ndriçimit që i përshtaten më së miri ambjentit tuaj të jashtëm. Pra ju keni mundësinë të ndryshoni intensitetin e dritave LED me tre shkallzime, të ulët, të mesëm dhe të lartë.

DIM – LOCA Albania gjithashtu ofron me ndriçimin për tendat automatike me motor, dhe mundësinë e dimmerit si standard. Ju nuk do keni nevojë të shpenzoni më shumë para duke instaluar një dimmer të jashtëm.

COLORFUL LIGHT – Në ndriçimin LED “Colorful Light” të tendave tona, LOCA Albania ofron tre ngjyra “White-Yellow-Amber” dhe dhjetëra tone të tjera si “standard” për përdorimin sipas dëshirës. Tashmë ju nuk keni vetëm një mundësi zgjedhje të ndriçimit por disa që mund t’i përshtasni sipas ambjentit tuaj.