Detajet dhe Specifikimet e Tendave Carpe

LOCA Albania – Seria e Tendave Automatike Selvi

Karakteristikat e Përgjithshme

Me binarët në formën e një rreze të plotë, si në pjesën e përparme ashtu dhe në anën e pasme bashkangjitur shtyllave, Selvi është një aplikim i veçantë që i jepet formës së një harku.

Selvi has two separate stream profiles, both at the front and at the rear, that function independently and water drainage requirement that appears as a result of the arch structure is provided equally from each side.

Selvi ka dy profile të veçanta të rrymës, si në pjesën e përparme, ashtu edhe në pjesën e prapme, që funksionojnë në mënyrë të pavarur dhe kërkesat e kullimit të ujit që shfaqen si rezultat i strukturës së harkut sigurohen në mënyrë të barabartë nga secila anë.

Alternativat e kryqëzimit:

Në thelb, tendat automatike me motor Selvi mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Seria e profileve GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 7 metra (ose më pak) në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 9 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.

Metodat e përdorimit:

Selvi është një dizajn elegant që ju mund të përdorni në të dyja zonat personale dhe komerciale.

Falë pronave të saj të pavarura strukturore, Selvi është një zgjidhje e përkryer për të kthyer të gjitha zonat tuaja të jashtme në zona elegante të mbyllzra.

Meqë në çdo drejtim nuk ka nevojë për pjerrësi shtesë, vizualisht, Selvi ofron një hapësirë të gjerë dhe të lartë përdorimi.

Struktura e tavanit të kontributit me rreze deri në ndjenjën e thellësisë do t’ju japë një gëzim të pashembullt.

Kur kombinoni vendet që do të krijoni me dritare gijotine Oxia , sisteme xhami të palosshme dhe sisteme xhami rrëshqitëse, do të keni një vend unik, të cilin mund t’i përdorni gjatë dimrit dhe verës.

Inclination:

Në përputhje me dimensionet e produktit dhe me shijen tuaj, Selvi mund të prodhohet në çdo rreze harku që ju deshironi. Selvi është një aplikim shumë i veçantë në këtë drejtim.

Pjerrësia është faktori kryesor që mundëson rrjedhjen e ujit për të mos akumuluar mbeturina ku, nëpërmjet kanalit të kullimit, të shkarkohet.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës Selvi janë si më poshtë:

A: Gjerësia totale
B: Projeksioni total
C: Lartësia e shtyllave ballore
D: Lartësia e pasme e sistemit

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e tendave automatike me motor Selvi janë si më poshtë:

Rezistenca Ndaj Erës

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Selvi të prodhuara me profilet Diamond sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Selvi të prodhuara me profilet Gold sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Kapaciteti i Rrjedhjes Dhe Shkarkimit të Ujit

Për çdo 32 m2 siperfaqe cope PVC modeli i tendave automatike Willow kërkon njësinë “1” të leg assy.

SHKARKIMI I NË RAST EMERGJENCE

Për herë të parë në industrinë e tendave automatike me motor, aftësia e “Sharkimit në Rast Emergjence” është unike për tregun shqipëtar. Në rastet të rreshjeve të shumta dhe kur rrezikohet që uji i akumuluar në pjesën e sipërme të tendes të depertojë brenda tendës, eliminohet me sistemin e emergjences së shkarkimit të ujit që të gjitha tendat automatike që prodhon LOCA Albania kanë. Në këtë mënyrë ju mund të rrini të qetë sepse tendat LOCA janë zgjedhja më e sigurt!

Karakteristikat e Copës

LOCA Albania është një partner më kompaninë Sioen, e cila është prodhuesi më i madh dhe me cilësinë më të lartë të copave PVC në botë.

Vetëm LOCA Albania paraqet katalogun e ngjyrave dhe dizenjove më të pasur në Shqipëri dhe Ballkan për t’i përshtatur tendat që prodhon në shijen e çdo klienti.

Ne jemi të sigurt se, ndër alternativave të të ngjyrave të copave të cilat rinovohen çdo vit, do të gjeni ngjyrën dhe dizajnin që ju pëlqen më shumë dhe që i përshtatet më së miri ambjentit tuaj të jetesës ose biznesit.

Opsionet e Ngjyrave Për Aluminin

Motori Elektrik

LOCA Albania është një partner i çertifikuar i markës Somfy, e cila është prodhuesi më i madh të motorëve elektrik në botë.

Somfy, i cili është prodhuesi më i rëndësishëm i motorëve në formë tubi në botë, mundëson që tendat tona të shërbejnë nevojat tuaja për shumë vite pa probleme.

Motorët Somfy dhe dhe telekomandat Somfy Remote Controllers vijnë me një garanci 5 vjeçare.

Ndriçimi LED

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania paraqet alternativat më të gjëra dhe unike të ndriçimit për shijet tuajat.

ORIGJINA – Pajisjet e ndriçimit që përdoren në produktet tona janë modele LED me konsum të ulët energjie dhe janë miqësore me mjedisin dhe si origjinë kanë Turqinë.

TRIPLE LIGHT – Me “Triple Light”, LOCA Albania ofron mundësinë për të zgjedhur një nga tre intesitetet dhe ngjyrat e ndriçimit që i përshtaten më së miri ambjentit tuaj të jashtëm. Pra ju keni mundësinë të ndryshoni intensitetin e dritave LED me tre shkallzime, të ulët, të mesëm dhe të lartë.

DIM – LOCA Albania gjithashtu ofron me ndriçimin për tendat automatike me motor, dhe mundësinë e dimmerit si standard. Ju nuk do keni nevojë të shpenzoni më shumë para duke instaluar një dimmer të jashtëm.

COLORFUL LIGHT – Në ndriçimin LED “Colorful Light” të tendave tona, LOCA Albania ofron tre ngjyra “White-Yellow-Amber” dhe dhjetëra tone të tjera si “standard” për përdorimin sipas dëshirës. Tashmë ju nuk keni vetëm një mundësi zgjedhje të ndriçimit por disa që mund t’i përshtasni sipas ambjentit tuaj.