Tavolinë ngrohës infra të kuqe

Në vend të ngrohjes së ambientit, është jashtëzakonisht ekonomike për sa i përket kursimit të energjisë që sigurohet nga ngrohja e zonave të përdorura.
Tavolinat e ngrohësve me rreze infra të kuqe, të cilat do të zëvendësojnë tavolinat e disponueshme në biznes, do të jenë në detyrën e ngrohjes, kështu që nuk do të nevojitet hapësirë ​​shtesë instalimi për ngrohje. Megjithatë, do të arrihet një pamje me stil.

Ngrohes Infared Eir-2000

Duke siguruar lehtësinë e përdorimit me një modul telekomandë, ngrohësit infra të kuqe të serisë EIR janë jashtëzakonisht të dobishëm me pamjen e tyre elegant dhe kursimin e energjisë. Ngrohësit me rreze infra të kuqe të serisë EIR kanë shumë përparësi në krahasim me ngrohësit me gaz të përdorur në zona të hapura.