Roof Zip

Perdet Roof Zip,janë perde të ideuara për tu vendosur sëbashku me sistemin tonë Bioklimatik SkyFix me tavan xhami.Këto lloje perdesh u ideuan si produkte shtesë për të kënaqur të gjitha nevojat e klientëve tanë.

Roof Zip vendosen në pjesën e sipërme të tavanit të xhamit dhe hapja/mbyllja e tyre mundësohet nga telekomanda.

Cdo gjë tashmë është më e thjeshtë mjafton që ju të zgjidhni modelin që preferoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me të gjithë komponentët tanë.

Perdet SunMaster

Sunmaster, është një produkt i klasit të parë i krijuar për t’u përdorur me besim dhe rehati në të katër stinët.

Ofron një mundësi përdorimi ku pëlhura mund të mblidhet lart në drejtim vertikal dhe të mbyllet plotësisht sipas dëshirës.

ZipScreen është bërë nga pëlhurë speciale e montuar në një kornizë mbajtëse modulare konstruksioni alumini, me profile alumini në krye / poshtë dhe sisteme të kornizave zinxhir të përshtatshme për shtrëngim nga anët.