Sistemi Bioklimatik

SKY CLOUD

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

SKY FIX

SkyFix është një produkt i familjes Sky që është projektuar posaçërisht për përdorim, veçanërisht në zonat e banuara me konceptin e kopshtit të dimrit.

Në SkyFix, tavani prodhohet me panele “Double-Glazing” ose “Polycarbonate”.

Ajo mund të krijohet si një zgjatje e shtëpisë tuaj ose në kopshtin tuaj, si një strukturë e pavarur që qëndron e vetë e pavarur dhe nuk ka nevojë për montim në siperfaqe muri ose tavan.

Përveç kësaj, me SkyFix, ofron një numër të pakufizuar mundësish përdorimi si verandë, zonë parkimi të mbuluar për makinat ose një projeksion i shtëpisë si depo ose hapësirë magazinimi.

SKY FREE

SkyFree është lloji i palosshëm dhe “Bioclimatik” i tendave së familjes Sky.

Përmes një mekanizmi me motor dhe sustë që është i integruar në sistem, panelet e aluminit,që përbëjnë tavanin,lëvizin mbrapa dhe përpara dhe ju lejojnë të merrni një strukturë tavani të hapur, të mbyllur ose të gjysmë të hapur.

Këndi i hapjes që ju do të merrni në panelet e tavanit ju jap mundësinë e mbrojtjes, ventilimit dhe kontrollit të dritës, të gjitha në të njëjtën kohë.

Përveç këtyre, profilet e plastikëve që do të shtohen në sistem në përputhje me kërkesën tuaj do të mundësojnë përsosmërisht izolimin e mirëfilltë të panelet tavanore.