Willow

Seria e tendave automatike Willow kanë një dizajn special i cili shton vlerën e ambjentit tuaj. Tendat Willow prodhohen me profile shinash me rreze të ndryshme.

Tendat e serisë Willow, duke marrë mbështetje nga shtyllat e aluminit të vendosura në pjesën e përparme dhe me ndihmën e pllakave të posaçme dhe të strukturës mbështetëse të çelikut në pjesën e pasme, ofron një mundësi për t’u montuar në sipërfaqe muri ose tavan.

Në shtyllën ballore, profili i ullukut prej alumini, i cili vendoset në një drejtim horizontal në lidhje me tendën, mbledh ujin që rrjedh me përdorimin e pjerrësisë dhe e transferon atë jashtë stukturës përmes kanalit së kullimit të tij të veçantë.

Tenda automatike të modelit Willow, ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni shumë mirë në zonat komerciale dhe personale.