Willow

Seria e tendave automatike Willow kanë një dizajn special i cili shton vlerën e ambjentit tuaj. Tendat Willow prodhohen me profile shinash me rreze të ndryshme.

Tendat e serisë Willow, duke marrë mbështetje nga shtyllat e aluminit të vendosura në pjesën e përparme dhe me ndihmën e pllakave të posaçme dhe të strukturës mbështetëse të çelikut në pjesën e pasme, ofron një mundësi për t’u montuar në sipërfaqe muri ose tavan.

Në shtyllën ballore, profili i ullukut prej alumini, i cili vendoset në një drejtim horizontal në lidhje me tendën, mbledh ujin që rrjedh me përdorimin e pjerrësisë dhe e transferon atë jashtë stukturës përmes kanalit së kullimit të tij të veçantë.

Tenda automatike të modelit Willow, ka një dizajn elegant dhe të fortë që ju mund të përdorni shumë mirë në zonat komerciale dhe personale.

Read more

CORMORANO

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

Megjithatë, me një strukturë fleksibile dhe të adaptueshme, mund të aplikoni panelet e xhamit Verlass Albatro në mënyrë të sigurtë në çdo zonë që ju nevojitet.

Sistemi i xhamave është i instaluar në profilet e shinave të vendosura në pjesët anësore të xhamit të prodhuara me 2 ose 3 fletë.

Kutia e motorit në pjesën e sipërme të sistemit hap dhe mbyll sistemin me anë të zinxhirëve dhe ingranazheve të çelikut.

Read more

Roof Zip

Perdet Roof Zip,janë perde të ideuara për tu vendosur sëbashku me sistemin tonë Bioklimatik SkyFix me tavan xhami.Këto lloje perdesh u ideuan si produkte shtesë për të kënaqur të gjitha nevojat e klientëve tanë.

Roof Zip vendosen në pjesën e sipërme të tavanit të xhamit dhe hapja/mbyllja e tyre mundësohet nga telekomanda.

Cdo gjë tashmë është më e thjeshtë mjafton që ju të zgjidhni modelin që preferoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me të gjithë komponentët tanë.

Read more

Perdet SunMaster

Sunmaster, është një produkt i klasit të parë i krijuar për t’u përdorur me besim dhe rehati në të katër stinët.

Ofron një mundësi përdorimi ku pëlhura mund të mblidhet lart në drejtim vertikal dhe të mbyllet plotësisht sipas dëshirës.

ZipScreen është bërë nga pëlhurë speciale e montuar në një kornizë mbajtëse modulare konstruksioni alumini, me profile alumini në krye / poshtë dhe sisteme të kornizave zinxhir të përshtatshme për shtrëngim nga anët.

Read more

Tavolinë ngrohës infra të kuqe

Në vend të ngrohjes së ambientit, është jashtëzakonisht ekonomike për sa i përket kursimit të energjisë që sigurohet nga ngrohja e zonave të përdorura.
Tavolinat e ngrohësve me rreze infra të kuqe, të cilat do të zëvendësojnë tavolinat e disponueshme në biznes, do të jenë në detyrën e ngrohjes, kështu që nuk do të nevojitet hapësirë ​​shtesë instalimi për ngrohje. Megjithatë, do të arrihet një pamje me stil.

Read more

Ngrohes Infared Eir-2000

Duke siguruar lehtësinë e përdorimit me një modul telekomandë, ngrohësit infra të kuqe të serisë EIR janë jashtëzakonisht të dobishëm me pamjen e tyre elegant dhe kursimin e energjisë. Ngrohësit me rreze infra të kuqe të serisë EIR kanë shumë përparësi në krahasim me ngrohësit me gaz të përdorur në zona të hapura.

Read more

Pier Sliding Glass Systems

Pier Glass Systems është një sistem xhami i kontrolluar manual me bosht horizontal.
Sistemet tona rrëshqitëse Pier janë plotësuese si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionalitetin, të projektuar posaçërisht për t’u përdorur në produktet tona të pjergullave.

Megjithatë, me një strukturë ndërtimi fleksibël dhe të adaptueshëm, ju mund të aplikoni me siguri çdo zonë që ju nevojitet.

Read more

Bora Sliding Glass System

Pier Glass Systems është një sistem xhami i kontrolluar manual me bosht horizontal.
Sistemet tona rrëshqitëse Pier janë plotësuese si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionalitetin, të projektuar posaçërisht për t’u përdorur në produktet tona të pjergullave.

Megjithatë, me një strukturë ndërtimi fleksibël dhe të adaptueshëm, ju mund të aplikoni me siguri çdo zonë që ju nevojitet.

Read more

Albatro

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

Read more

SKY CLOUD

Sistemet e xhamit automatik me giotine është zgjidhje që LOCA Albania sjell në veçanti për integrimin me sistemet e tendave automatike me motor.

Sistemi Verlass Glass është i motorizuar dhe kontrollon uljen dhe ngritjen të paneleve të xhamave me aks vertikal.

Sistemet tona Verilass Guillotine janë komplementare për dizajnin dhe funksionalitetin, të projektuara posaçërisht për përdorimin sebashku me tendat LOCA.

Read more