SKY FIX

SkyFix është një produkt i familjes Sky që është projektuar posaçërisht për përdorim, veçanërisht në zonat e banuara me konceptin e kopshtit të dimrit.

Në SkyFix, tavani prodhohet me panele “Double-Glazing” ose “Polycarbonate”.

Ajo mund të krijohet si një zgjatje e shtëpisë tuaj ose në kopshtin tuaj, si një strukturë e pavarur që qëndron e vetë e pavarur dhe nuk ka nevojë për montim në siperfaqe muri ose tavan.

Përveç kësaj, me SkyFix, ofron një numër të pakufizuar mundësish përdorimi si verandë, zonë parkimi të mbuluar për makinat ose një projeksion i shtëpisë si depo ose hapësirë magazinimi.