Detajet dhe Specifikimet e Tendave Sekoya

LOCA Albania – Seria e Tendave Automatike Sekoya

Karakteristikat e Përgjithshme

Sekoya përbëhet kryesisht nga një strukturë të veçantë mbështetëse të ndërtuar në majë të shtyllave të çelikut.

Kjo është e montuar në shtyllën qendrore me ndihmën e pjesëve të veçanta të varësave të çelikut që janë të lidhura mbi profilet e hekurit mbajtës të tendës.

Shinat mbajtëse japin një estetikë të veçantë dizajnit të tendës Sekoya, të cilat mund të formohen sipas deshirës së klintit.

Falë materialeve të madhësive 100x100x3mm, 100x150x4mm ose 200x200x5mm, te cilat përdoren sipas përmasava të strukturës metalike, do t’ju shërbejë si një tende e forte dhe unike për vite me rradhë.

Alternativat e kryqëzimit:

Në thelb, tendat automatike me motor Sekoya mund të prodhohet duke përdorur serinë e profileve “GOLD” dhe “DIAMOND”.

Seria GOLD plotëson kërkesat e matjes së projektimit për ambjente mbulimi deri në 6 metra (ose më pak) në të dyja drejtimet në mënyrë të përballueshme nga ana e kostos por pa sakrifikuar cilësinë.

Profilet e serisë DIAMOND kanë kapacitet projektimi duke arritur në gjatësi deri në 8 metra, pra ju mund të gjeni një mundësi të përsosur zgjidhjeje për kërkesat tuaja më të mëdha për mbylljen e ambjentit të jashtëm të biznesit, ose shtëpisë tuaj.

Metodat e Përdorimit:

Sidomos në ato zona të kufizuara ku vendosja e një mbështetje për shinat e tendës nuk është e mundur (si montim në mur ose tavan), Sekoya ju paraqet një zgjidhje unike dhe elegante.

Në modelin Sekoya, meqenëse nuk ka kanale për shkarkimin e ujit, ikja e ujit është e mundur vetëm nga zinxhirët që do të lidhen pas rrymës apo rënies së lirë të ujit.

Tendat Sekoya mund të prodhohen dhe përdoren në mënyrën e një moduli të vetëm ose duke bashkuar më shumë se një tendë në drejtimin e dëshiruar, mund të përdoret gjithashtu si një multiplex, pra një sistem me shumë tenda.

Pjerrësia:

Tendat automatike me motor Sekoya duhet të montohen më një pjerrësi të paktën 6 gradë nga pjesa prapa në pjesen e përparme.

Pjerrësia është faktori kryesor që mundëson rrjedhjen e ujit për të mos akumuluar mbeturina ku, nëpërmjet kanalit të kullimit, të shkarkohet.

Përmasat

Përmasat e nevojshme për prodhimin e tendës Sekoya janë si më poshtë:

A: Gjerësia totale
B: Projeksion i përgjithshëm (Nga njëra anë)
B1: Projeksion i përgjithshëm (Nga anën e dytë)
C: Lartësia e shtyllave ballore (Nga njëra anë)
C1: Lartësia e shtyllës ballore (Nga anën e dytë)
D: Lartësia e suportit së mesëm

Kufizimet

Kufijtë e matjes së sipërme dhe të poshtme të përcaktuara për prodhimin e tendave automatike me motor Sekoya janë si më poshtë:

Rezistenca Ndaj Erës

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Sekoya të prodhuara me profilet Diamond sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Rezistenca ndaj erës për serinë e tendave Sekoya të prodhuara me profilet Gold sipas indeksit Beafour është si më poshtë:

Karakteristikat e Copës

LOCA Albania është një partner më kompaninë Sioen, e cila është prodhuesi më i madh dhe me cilësinë më të lartë të copave PVC në botë.

Vetëm LOCA Albania paraqet katalogun e ngjyrave dhe dizenjove më të pasur në Shqipëri dhe Ballkan për t’i përshtatur tendat që prodhon në shijen e çdo klienti.

Ne jemi të sigurt se, ndër alternativave të të ngjyrave të copave të cilat rinovohen çdo vit, do të gjeni ngjyrën dhe dizajnin që ju pëlqen më shumë dhe që i përshtatet më së miri ambjentit tuaj të jetesës ose biznesit.

Opsionet e Ngjyrave Për Aluminin

Motori Elektrik

LOCA Albania është një partner i çertifikuar i markës Somfy, e cila është prodhuesi më i madh të motorëve elektrik në botë.

Somfy, i cili është prodhuesi më i rëndësishëm i motorëve në formë tubi në botë, mundëson që tendat tona të shërbejnë nevojat tuaja për shumë vite pa probleme.

Motorët Somfy dhe dhe telekomandat Somfy Remote Controllers vijnë me një garanci 5 vjeçare.

Ndriçimi LED

Duke marrë parasysh se ndriçimi shton vlerën në vizualitetin e tendave automatike me motor, LOCA Albania paraqet alternativat më të gjëra dhe unike të ndriçimit për shijet tuajat.

ORIGJINA – Pajisjet e ndriçimit që përdoren në produktet tona janë modele LED me konsum të ulët energjie dhe janë miqësore me mjedisin dhe si origjinë kanë Turqinë.

TRIPLE LIGHT – Me “Triple Light”, LOCA Albania ofron mundësinë për të zgjedhur një nga tre intesitetet dhe ngjyrat e ndriçimit që i përshtaten më së miri ambjentit tuaj të jashtëm. Pra ju keni mundësinë të ndryshoni intensitetin e dritave LED me tre shkallzime, të ulët, të mesëm dhe të lartë.

DIM – LOCA Albania gjithashtu ofron me ndriçimin për tendat automatike me motor, dhe mundësinë e dimmerit si standard. Ju nuk do keni nevojë të shpenzoni më shumë para duke instaluar një dimmer të jashtëm.

COLORFUL LIGHT – Në ndriçimin LED “Colorful Light” të tendave tona, LOCA Albania ofron tre ngjyra “White-Yellow-Amber” dhe dhjetëra tone të tjera si “standard” për përdorimin sipas dëshirës. Tashmë ju nuk keni vetëm një mundësi zgjedhje të ndriçimit por disa që mund t’i përshtasni sipas ambjentit tuaj.